Bon estiu!

Així és com hem viscut i ens hem trobat aquests darrers mesos, perquè ni el confinament és capaç de para l’activitat i l’alegria que fa possible l’Òmnia.
Com tot en aquesta vida té la seva part positiva i la seva part negativa, lamentant tota la gent que hem perdut pel camí, algunes perquè han marxat i altres esperem tornar-les a veure aviat. Però com hem dit abans, no tot ha estat negatiu, perquè de tota experiència hi ha un aprenentatge i d’aquesta hem après molt.
Gràcies a les noves tecnologies hem pogut continuar connectades, fent aquest camí juntes. Si mirem enrere, tan sols fa uns mesos, no sabíem fer una videoconferència i els nostres esforços ens va costar aprendre; ara, no només amb un clic estem dins una pantalla veient les cares de les nostres companyes i companys, sinó que s’ha convertit en la nostra rutina, la que ens ha ajudat a compartir i aprendre moltes coses.
Celebrem que d’alguna manera no estem soles i, que aviat, poguem tornar a trobar-nos, i potser algun dia, poder tornar a abraçar-nos.
Gràcies a totes les persones que han possible aquest camí.

Bon estiu!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *