Funda coberts taula Nadal

Aquesta és la darrera activitat que s’ha realitzat en el taller “L’hora de compartir” d’aquest trimestre, on la Carme, tota una experta de les manualitats, ens ha ensenyat a fer fundes pels coberts per guarnir la taula aquest dies festius i de dinars familiars.

Amb uns retalls de tela i unes puntades, el resultat pot ser des de molt vistós, decoratiu, fins i tot molt divertit, segons la forma que se li vulgui donar. En el tutorial s’ha utilitzat tela una mica rígida, però es pot substituir per feltre de colors i fer figures nadalenques, com Pare Noels, ninots de neu. etc, només cal una mica d’imaginació. Per altre banda, si no se’ns dóna bé la costura, també es poden enganxar les vores i els complements amb cola.

Aquí us deixem amb el videotutorial i, si us animeu a fer les vostres decoracions, ens podeu enviar fotos.

Bones Festes!

Funda coberts taula Nadal

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *