Ruta Modernista Barcelona i Dinar de Nadal

Aquesta setmana hem realitzat la darrera sortida de l’Any, tot fent una ruta per Barcelona i descobrint l’arquitectura modernista d’aquesta gran ciutat. El nostre passeig va començar a la Sagrada Família, vam passar per la Casa de les 3 Punxes, i baixant Passeig de Gràcia vam veure la Pedrera, la Casa Batlló, la Casa Amatller, la Casa Lleó Morera, vam arribar al barri de la Ribera per veure el Palau de la Música i vam acabar el recorregut al bar-restaurant Els 4 Gats.

La sortida es va preparar des del taller de “Conèixer l’entorn”, on cada alumne va preparar la visita de cada parada amb una breu explicació històrica i descriptiva.

La ruta va durar 4 hores, cap al final ja una mica cansada, però just per entrar amb gana al restaurantde la Plaça Real, on ens esperava el Dinar de Nadal i celebrar plegats i plegades el final de trimestre i la benvinguda a les Festes.

Bon Nadal i fins al 2018!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *