Carnestoltes de pel·lícula al Punt Òmnia d’Espronceda!!

La passada setmana vam cel·lebrar al barri d’Espronceda i a tot el Districte Sisè de Sabadell la nostra particular festa de Carnestoltes.

Dimarts 14 a la tarda vam començar la nostra particular festa amb els nens/es de la Ludoteca del Casal Cívic Rogelio Soto, amb qui vam estar fent jocs educatius “online” relacionats amb la festa de Carnestoltes per a que coneixessin sobretot d’on venia aquesta cel·lebració i per què es feia. A part cadascú havia de portar una gorra posada aquell dia com a part del joc que es fa sempre el Carnestoltes, sinó volem que ens pintin la cara. Cada nen va fer també la seva màscara per disfraçar-se, la van buscar a internet, la vam imprimir al Punt Òmnia i ells/es les van pintar i retallar també. Ho van passar molt bé i es van divertir molt tots/es.

Dimecres 15 tocava pel·lícula i el nostre Punt Òmnia es va convertir en una improvitzat cinema on tots/es tenien cabuda per veure la projecció de Carnaval “Rio”. Una pel·lícula molt divertida sobre la història d’uns ocells al Carnaval de Rio de Janeiro (Brasil). A tothom li va agradar molt la peli i vam passar una tarda molt entretinguda també.

I per divendres 17 teníem preparat el plat fort. A partir de les 17h tots els nens/es del territori van venir al Punt Òmnia d’Espronceda a fer-se una màscara buen xula. I és que a les 19h els dos Espais Joves del Territori, PJSS (Plataforma de Joves del Sector Sud) i la Ludojove Margarida Bedós van organitzar una Rua de Carnestoltes pel Districte Sisè que finalitzava al nostre Casal Cívic i que a més tenia després com a premi una xocolatada amb melindros per a tothom que s’apropés a veure-la. La veritat és que tot va ser un èxit i vam acabar una setmana de Carnestoltes genial on tothom va poder participar de la festa i convertir-se en una altra persona o personatge per uns dies.