Dia de la Dona 2012 al barri d’Espronceda!!

A partir d’aquesta setmana i fins al dia 15 de març, cel·lebrarem al barri d’Espronceda el Dia de la Dona, que tindrà com a data més ressenyable el 8 de març.

La Voacalia de la Dona d’Espronceda, juntament amb l’AAVV d’Espronceda i el Punt Òmnia d’Espronceda programaran diferents activitats i tallers durant aquestes setmanes per remarcar aquest important data.

El més important és l’exposició “Mirades de dona” que estarà penjada al Casal Cívic Rogelio Soto (Sabadell) i està composada per fotos de dones del barri de diferents edats i èpoques. Val la pena veure-la per comprovar el pas de la vida de les dones del barri, amb fotos de moltes d’elles de petites a grans. Aquesta exposició estarà al Casal Cívic fins al dia 15 de març.

El dimecres 7 de març també hi haurà una tertulia a les 18h de la tarda per parlar de la situació de les dones actualment, sobretot tractant el tema de la crisis més profundament. Tothom està convidat a l’acte que es farà també al Casal Cívic Rogelio Soto (Sabadell).

A més des del Punt Òmnia d’Espronceda farem una activitat virtual amb els nens i nenes del territori, perquè sàpiguen de la importancia d’aquest dia i de la lluita costant de moltes persones (sobretot dones) per la igualtat entre sexes des de fa molt temps i fins a l’actualitat.

Us hi esperem a tots i totes i esperem també que su agradi!!!