Nadal 2012 al Punt Òmnia d’Espronceda!!

Aquest Nadal hem organitzat i hem col·laborat en moltes activitats al nostre territori:

– El dimarts 18 de desembre, vam crear dos arbres de Nadal molt especials amb tots/es els nens/es del Programa Jugar i Llegir de la Ludoteca del nostre Casal Cívic Rogelio Soto. Els més grans en van fer un i els mes petits en van fer un altre, els dos molt originals. Ells mateixos van dibuixar i van enganxar unes imatges que van buscar i guardar als seus ordinadors. Finalment el vam decorar amb dibuixos molt originals de cadascun dels nens i nenes que venen al nostre Punt Òmnia cada setmana. El resultat va ser genial tal i com podeu veure i tothom va sortir molt content.

– El divendres 21 de desembre, vam fer una de les nostres “Tardes de pel·lícula” amb tots els nois i noies del Sector Sud de Sabadell. Per a que la elecció fos més democràtica, vam organitzar una enquesta al Facebook per a que tothom escollís la que més li agradés i pogués votar-la. Finalment va sortir el film: Monstres S.A. de Disney-Pixar i és la que vam posar. Ens ho vam passar molt bé i al final vam fer una mica de pica-pica amb coses que havíem portat entre tots/es.

– El mateix divendres també vam organitzar al Casal Cívic Rogelio Soto un sopar de germanor amb totes les entitats del territori. Aquest sopar va estar organitzat per la tècnica del PDC (Plà de Desenvolupament Comunitari) i totes les entitats del territori que van donar un cop de mà. Nosaltres també vam aportar el nostre granet de sorra i finalment la tarda-nit va anar molt bé, vam riure molt, vam cantar i ballar, vam sopar una mica i vam fer germanor entre tots/es, que era del que es tractava.

– Paral·lelament i durant tota la setmana, es va crear una iniciativa molt maca al territori amb l’ajuda de tots/es i la coordinació de la tècnica del PDC, que va ser un: Rebost Solidari. Es va fer difusió per tot el Sector Sud per a que la gent col·laborés i portés aliments que guardaríem al Casal Cívic i posteriorment portaríem a una entitat del territori per a que ho repartís entre els més necessitats. La iniciativa va ser un èxit i es van recollir molts quilograms d’aliments, deixant palès el cor tant gran que tenen les persones d’aquest humil territori del Sud de Sabadell.