“Castanyoween” 2012 al Punt Òmnia d’Espronceda!!

Hola a tots/es,

El passat dimecres 31 d’octubre vam cel·lebrar al Punt Òmnia d’Espronceda la nostra reconeguda ja festa de “Castanyoween”. Vam passar una tarda molt divertida amb tot tipus d’ activitats a realitzar i l’afluència de públic va ser molt gran, la qual cosa sempre és molt positiva.

Primer vam projectar el clàssic animat de Tim Burton de por “Pesadilla antes de Navidad”. Una peli molt divertida, però amb tocs d’ humor  que igual feia riure que espantava a vegades als nens/es que es van apropar. Els nens/es de l’espai ho van passar molt bé i tots van sortir molt contents de la projecció.

Després, vam estar fent un taller relacionats amb la Castanyada, que també va ser molt interessant i educatiu. Ja que molts encara no coneixien els orígens d’aquesta festa popular i totes aquestes activitats van ajudar a formar-lis una idea millor del que és.

S’ha de dir, que el dimarts dia 30, amb els nens/es de la Ludoteca del Casal Cívic Rogelio Soto, vam projectar uns curtmetratges molt adients per aquestes dates que van agradar molt al personal. Vam parlar també sobre la Castanyada i que els hi venia al cap quan parlàvem d’aquesta festa. Van sortir coses molt interesants i el resultat final va ser molt bo i entretingut. Tothom ho va passar molt bé i vam aconseguir donar-li un toc original a aquesta festa des del Punt Òmnia d’Espronceda, gràcies a tots/es les persones que van participar-hi.

Bon “Castanyoween” a tothom!!

Enllaços dels curtmetratges:

http://www.youtube.com/watch?v=4OMwOD4L-4o

http://www.youtube.com/watch?v=h03QBNVwX8Q

https://www.youtube.com/watch?v=dj77qUPmQqA&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=3NtM0JW7oaA