Arxiu de la categoria: jornada òmnia21

JORNADA ÒMNIA 2021

El passat 3 de desembre es va celebrar la Jornada Òmnia 2021. Nosaltres vam participar amb la modalitat en línea. Es va parlar de la bretxa digital a la nostra societat així com de la la tasca del programa Òmnia com a element cohesió social i acció comunitària a través de l’ús de les TIC. 

Es va presentar «el Marc estratègic 2021-2025 del Programa Òmnia»a càrrec de la directora general de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària senyora Cesca Domènech i Ruera, i el subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat senyor Marc Viñas Artola.

Vam participar a un Espai d’intercanvi i relació en grups de treball dinamitzat per l’equip de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i l’oficina Tècnica del programa Òmnia. D’un total de 7 temàtiques, les persones inscrites n’han escollit tres: El Perfil Professional de la dinamització digital, la Comunicació Òmnia i Espais de trobada Òmnia. Nosaltres vam participar a la que es va parlar del perfil professional de la dinamització. I per finalitzar vam participar amb l’activitat Jingle-Battle  on els i les participants presencials i en línia han desplegat el seu talent artístic tot versionant cançons amb el programa Makey Makey.