VIDEO TUTORIAL ALTA AL SOC

Al punt Òmnia Salut Alta volem ser útils en aquest temps de confinament. Us fem a mans el video explicatiu de com donar-se d’alta a la web de feina activa. Si teniu cap dubte en aquest procés escriu un mail a salutalta@xarxaomnia.gencat.cat i intentarem ajudar-vos a resoldre el problema.

Com a novetat al portal de feina activa hi ha una borsa de treball especifica pel COVID-19 feu clic aqui per veure les ofertes actualitzades.

COM DONAR-TE D’ALTA AL SERVEI OCUPACIÓ CATALUNYA

NOU LOGO DEL PUNT

En aquest temps de confinament estem aprofitant per fer tasques a las que normalment no le podem donar el temps necessari. Per exemple hem canviat el logo del Punt Òmnia amb una línea mes actual i dinàmica. Què us sembla?

Sant Jordi 2020

El nostre amic Jose Nuñez, gran aficionat a la poesia, ha compartit amb nosaltres els seus poemes. De sobrenom “el Carbonero” fent referència a la feina que va exercir molts anys a Marchena (Sevilla), la seva terra d’origen. Badaloní d’adopció participa activament tant al Punt Òmnia Salut Alta, Casal Cívic de la Salut Alta com al Centre Cívic de Lloreda. Acompanyat de la seva dona Mercedes son usuaris “tot terreny”, no tenen por a las noves tecnologies, més aviat de manera proactiva les utilitzen i intenten divulgar les seves vivències. Administrador del grup de facebook: “amigos del padre Marchena” recorda els seus orígens i comparteix amb els seus amics de xarxa records, actualitat i notícies. Anirem recollint els seus poemes llegits per ell mateix. Avui i per obrir la “festa de Sant Jordi confinats 2020

Jose Nuñez “El Carbonero”

TUTORIAL PLATAFORMA ZOOM

Aquest període de confinament està fent que coneguem noves eines, programes i utilitats. El company del Punt Òmnia Gornal Enric Mangas, ens va fer un tutorial sobre com utilitzar un programa per gravar el mòbil i amb aquesta eina (AZ SCREEN) us hem preparat un tutorial sobre la plataforma zoom. Amb aquesta plataforma en aquests moments se’n fan reunions virtuals de comunitats de veïns, classes particulars també grupals i video conferències amb més de 4 persones. Si en teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el nostre mail: salutalta@xarxaomnia.gencat.cat

Per veure el video fer clic aqui

 

PARTICIPEM AMB LA RADIO COMUNITÀRIA OSR DE SANT ROC

radio OSR

 

 

 

 

 

 

Desde que ca començar el confinament el company Pascal de Badalona va engegar el Projecte de  Radio OSR Radio comunitària de Sant Roc.  Es tracta de un programa de radio  que graba i ofereix a través de Podcast i que compta amb la col·laboració de gent del barri que li comparteix a traves de llistes d’spotify o youtube el seu Kit de músiques. Les dinamizadoras de la Salut Alta hem participat a la majoria dels seus programes. Si voleu col·laborar amb el programa us deixem les dades de contacte:

omniasrbdn@gmail.com | Xarxes Socials, Facebook: @omniasantroc, Twitter: @omniasantroc, Instagram: @omniasantroc

Us invitem a escoltar i a gaudir d’una estona de bona música.I si voleu escoltar un programa podeu fer aquí 

TALLER ON-LINE SCRATH

Us proposem una formació Online a càrrec de les nostres companyes dels Punts Òmnia de Torrelles de Llobregat, CPS Francesc i Paulau i el nostre de la Salut Alta. Ho podeu seguir en diferit i parar-lo tantes vegades sigui necessari. Som-hi!

INFORMACIONS SOBRE OCUPACIÓ

Les oficines del SOC estan tancades per l’alerta sanitaria, però pots donar-te d’alta com a demandant d’ocupació en quatre passes. I si no tens Internet hi ha un telèfon disponible de 8 a 14h.

TF INFORMACIO

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquesta infografia tens els passes per donar-te d’alta com a demandant d’ocupació: Per mes informació fes clic aquí
SOC