VISITA DE L’ALCALDESSA DE BADALONA

El dilluns dia 23 de gener ens va visitar l’alcaldessa de Badalona Dolors Sabater. Va venir al Centre Cívic la Salut Alta i va veure les dependències del Casal on treballen diferents grups. També va passar pel  Punt Òmnia que en aquesta hora dels dilluns treballem a un taller de  “lectoescriptura” amb les dones del grup Conex. L’alcaldessa es va interessar per les activitats que feiem, i com que prové del món educatiu vam comentar la importancia de incorporar-se a les noves tecnologies malgrat que sigui a la vellesa. Aquí us deixem dues fotos del moment.

IMG_20170123_185417
La Marta Mancheño del Punt Òmnia. Ricardo Dominguez conserge CC Cívic. Dolors Sabaté Alcaldessa de Badalona. Susana Carmona Responsable de CC la Salut Alta

IMG_20170123_185456
Dones del grup CONEX amb l’alcaldessa de Badalona, Marta Mancheño Dinamitzadora Punt Òmnia Badalona Salut Alta. Susana Carmona Responsable CC Badalona Salut Alta