Arxiu de la categoria: Entitats del barri

SUPORT AL GRUP CONEX

Aquest trimestre al Punt Òmnia Salut Alta donem suport al Grup Conex. Aquesta associació treballa fa molts anys al nostre barri. Persones voluntàries que aporten la seva experiencia donant classes de castellà i costura al Casal Cívic de la Salut Alta.

El nostre Punt fa suport amb un grup de Castellà inicial amb persones nouvingudes que volen aprendre l’idioma i que tenen molt d’interés.

FORMACIONS OCUPACIONALS

 
Dependent/a de carnisseria
Dates: 18 de juny fins a l’11 d’octubre 
Horari de 15:00 a 20:00h de dilluns a divendres.
 
Aquest curs té una durada de 200h de formació tècnica 75h de pràctiques professionals no laborals. 
 
Pel que fa a la selecció tindrem en compte els següents criteris: 
 
– Persones en situació d’atur amb alta com a demandant d’ocupació al SOC (DARDO). 
– Disposar de permís de treball en vigor. 
– Amb coneixements  de castellà i/o català, suficients per seguir les classes amb normalitat i fer un bon aprofitament de l’acció formativa.

– Disponibilitat horària
– Motivació per a la formació i el treball en el sector professional del producte fresc.

Per fer-nos arribar les preinscripcions, ens podeu enviar les dades de la persona interessada i el DARDO actualitzat, i ens posarem en contacte per la sessió informativa. 
 
 

 

Contacte TF:  93 303 41 00 Podeu visitar el web https://www.formacioitreball.org/

PLANS D’OCUPACIÓ A BADALONA

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa les accions per a la selecció i contractació laboral durant 6 mesos de 25 persones en situació d’atur per al desenvolupament de diverses tasques de suport en la millora dels espais públics en els barris de la zona sud de Badalona.
Entre el 22 de febrer i el 4 de març de 2021, el Servei Municipal d’Ocupació IMPO es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les Oficines de Treball del Municipi, per tal d’informar-los de les indicacions del procés de selecció.

Requisits de les persones beneficiàries:

• Estar inscrits en l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG-SOC) i estar en situació d’atur no ocupat (DONO).

• Disposar del perfil requerit de cada lloc de treball.

• No percebre prestació contributiva d’atur.

• Haver participat o estar participant en qualsevol dels dispositius de Treball als Barris

• Residir en el territori d’intervenció: La Pau, La Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues.

Per a més informació cal trucar al telèfon 93 460 52 00 en horari de 9.00 a 14.00 hores.

La data d’inici del programa es preveu sigui l’1 d’ abril de 2021.

Mes informació aqui

VEUS DE DONES

Amb motiu del 8 de març us convidem a l’acte reivindicatiu “Veus de Dones” que celebrarem el dilluns 9 de març a les 11:30 h a la Plaça Sant Elies Badalona (Mercat de Sant Roc).

Gaudirem d’una marxa des dels diversos Punts Òmnia fins al punt de trobada, exposicions gràfiques, tallers, lectura del manifest, mostra de veus i actuació musical. Cantarem tots junts una cançó col·lectiva “A la Superfície” amb una lletra adaptada.

Cartell-DIA-VEUSdeDONES-XARXAOMNIABDN-PASCALIX-A3

ENTREVISTA A LES DINAMITZADORES DEL PUNT ÒMNIA

Els nostres veïns de la Fundació Salut Alta realitzen periòdicament una entrevista a la seva revista. En aquesta ocasió ens l’han fet a les dinamitzadores del Punt Òmnia Salut Alta.

La Fundació porta al barri desde l’any 2004  amb la finalitat d’ajudar en el desenvolupament integral de la població del barri, oferint especial atenció als menors i a les persones més necessitades i vulnerables, mitjançant l’educació. Tot i estar molt a prop hem col·laborat en ocasions comptades, esperem que creixin les possibilitats de fer treball comunitari. I moltes gràcies a la Lidia per la seva paciència.

Per llegir la entrevista feu clic a l’enllaç

https://www.fundaciosalutalta.org/actualitat/2019/03/25/lentrevista-punt-omnia-salut-alta

Ana_Marta

FINAL CURS ESCOLAR 2017-2018

Perquè una imatge val més que mil paraules aquí compartim unes quantes del que ha estat el nostre trimestre al Punt Òmnia Salut Alta: Cursos SOC, grup Conex, Memo tic, Taller del núvol, smartphones, Taller smoothies, club de feina, etc son part de les activitats d’enguany.

El dia 26 de juny vam Celebrar el final de curs amb una sortida al museu de Badalona. Una experiència molt positiva i que tornarem a reeditar.

colagejunio2018

FESTA NADAL 2017 TOT UN ÈXIT

El dia 14 de desembre el Punt Òmnia  Casal Cívic Salut Alta de Badalona i el mateix casal van fer una festa de cloenda d’activitats pel Nadal. Tots els usuaris del Centre i el Punt Òmnia van gaudir d’una festa entranyable, amb exhibicions de sardanes, ball en línia, sevillanes, zumba i dansa moderna, com és el hip hop. La festa va començar amb les exhibicions dels balls que els diferents grups han practicat al llarg del trimestre i que van fer gaudir a tots els presents.

Seguidament, la Societat de Caçadors –entitat que disposa d’un despatx al centre del Casal Cívic La Salut– va preparar i lliurar diplomes de reconeixement als treballadors i treballadores del Centre Cívic i del Punt Òmnia, per la seva feina feta durant tot l’any 2017. També van estar presents la junta i presidenta del grup Conex que va informar de la seva tasca al projecte de lecto-escriptura, tall i confecció i costura. Després dels parlaments, la jornada va acabar amb el berenar que vam compartir tots plegats. Finalment la festa va tenir el seu moment divertit  amb la “festa Karaoke” que van preparar les dinamitzadores del Punt Òmnia i que va ser tot un èxit de participació i diversió. Amb aquesta festa el Punt Òmnia Casal Cívic Salut Alta de Badalona s’acomiada del seus usuaris i usuàries i desitja a tothom unes bones Festes de Nadal.

BON ANY NOU
1 2 3