Arxiu de la categoria: Esdeveniments del barri/ciutat

8M CAMÍ LILA

En la commemoració del 8M desde el Punt Òmnia Salut Alta i el Casal Cívic Salut Alta us convidem a participar a aquestes activitats:
Fem pensament crític i mirem amb perspectiva de gènere anuncis de feina, anuncis de televisió, refranys, acudits que siguin de caire masclista. Farem una pancarta amb totes aquestes aportacions que tenim penjada al hall del Casal.

El dia 1 de març, a les  17.30h, la Yolanda Caballero i la Pilar Fernández de  l’ associació de dones de llefià vindran al Casal Cívic per explicar-nos el seu projecte “Camí Lila“. Urbanisme amb ulls de dona’ de la mà de l’ associació Llefi@net Xarxa Ciutadana.

Un fem un resum del projecte que portan entre mans:
El mes de desembre passat el grup Dones de Llefià va convocar les dones del barri per fer una dinàmica col·lectiva on es van marcar els punts més conflictius de la zona. En total, 40 dones, dividides en grups de tres, van passejar per diferents parts del barri per detectar les deficiències urbanístiques.

El projecte s’ha materialitzat 10 mesos després a un mapa interactiu, desenvolupat per l’associació Llefi@net, on es poden veure els 323 punts conflictius de Llefià classificats en quatre categories: il·luminació, llocs poc transitats, obstacles i racons. L’objectiu és transformar el barri en un espai segur per a les dones, però també per a tots els veïns.

Una iniciativa molt interessant!

 

 


PLANS D’OCUPACIÓ A BADALONA

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa les accions per a la selecció i contractació laboral durant 6 mesos de 25 persones en situació d’atur per al desenvolupament de diverses tasques de suport en la millora dels espais públics en els barris de la zona sud de Badalona.
Entre el 22 de febrer i el 4 de març de 2021, el Servei Municipal d’Ocupació IMPO es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les Oficines de Treball del Municipi, per tal d’informar-los de les indicacions del procés de selecció.

Requisits de les persones beneficiàries:

• Estar inscrits en l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG-SOC) i estar en situació d’atur no ocupat (DONO).

• Disposar del perfil requerit de cada lloc de treball.

• No percebre prestació contributiva d’atur.

• Haver participat o estar participant en qualsevol dels dispositius de Treball als Barris

• Residir en el territori d’intervenció: La Pau, La Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues.

Per a més informació cal trucar al telèfon 93 460 52 00 en horari de 9.00 a 14.00 hores.

La data d’inici del programa es preveu sigui l’1 d’ abril de 2021.

Mes informació aqui

VEUS DE DONES

Amb motiu del 8 de març us convidem a l’acte reivindicatiu “Veus de Dones” que celebrarem el dilluns 9 de març a les 11:30 h a la Plaça Sant Elies Badalona (Mercat de Sant Roc).

Gaudirem d’una marxa des dels diversos Punts Òmnia fins al punt de trobada, exposicions gràfiques, tallers, lectura del manifest, mostra de veus i actuació musical. Cantarem tots junts una cançó col·lectiva “A la Superfície” amb una lletra adaptada.

Cartell-DIA-VEUSdeDONES-XARXAOMNIABDN-PASCALIX-A3

FESTA NADAL 2017 TOT UN ÈXIT

El dia 14 de desembre el Punt Òmnia  Casal Cívic Salut Alta de Badalona i el mateix casal van fer una festa de cloenda d’activitats pel Nadal. Tots els usuaris del Centre i el Punt Òmnia van gaudir d’una festa entranyable, amb exhibicions de sardanes, ball en línia, sevillanes, zumba i dansa moderna, com és el hip hop. La festa va començar amb les exhibicions dels balls que els diferents grups han practicat al llarg del trimestre i que van fer gaudir a tots els presents.

Seguidament, la Societat de Caçadors –entitat que disposa d’un despatx al centre del Casal Cívic La Salut– va preparar i lliurar diplomes de reconeixement als treballadors i treballadores del Centre Cívic i del Punt Òmnia, per la seva feina feta durant tot l’any 2017. També van estar presents la junta i presidenta del grup Conex que va informar de la seva tasca al projecte de lecto-escriptura, tall i confecció i costura. Després dels parlaments, la jornada va acabar amb el berenar que vam compartir tots plegats. Finalment la festa va tenir el seu moment divertit  amb la “festa Karaoke” que van preparar les dinamitzadores del Punt Òmnia i que va ser tot un èxit de participació i diversió. Amb aquesta festa el Punt Òmnia Casal Cívic Salut Alta de Badalona s’acomiada del seus usuaris i usuàries i desitja a tothom unes bones Festes de Nadal.

BON ANY NOU
1 2 3

NOUS PLANS D’OCUPACIÓ

obrint portesDel 15 al 26 de maig de 2017  l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició dels plans d’ocupació local “Badalona: Obrint portes a l’ocupació” en el marc del Pla Metropolità de polítiques socials municipals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i que es preveu que comenci el 30 de juny de 2017.

Aquest programa està subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i cofinançat per l’Ajuntament de Badalona i IMPO, adreçat a persones en més de 6 mesos en situació d’atur, i prioritàriament que hagin esgotat les prestacions d’atur.

Si esteu interessats, heu de recollir la sol·licitud d’inscripció, disponible als dos centres d’IMPO abans del 19 de maig i lliurar-lo emplenat i amb la documentació abans del 26 de maig de 2017  al centre de Can Boscà C/Nova Cançó, 1.

L’horari de recollida i lliurament de sol·licituds és de 9.00 a 14.00 hores.

http://impo.cat/noticias_detall.php?cod_cita=4117

VISITA DE L’ALCALDESSA DE BADALONA

El dilluns dia 23 de gener ens va visitar l’alcaldessa de Badalona Dolors Sabater. Va venir al Centre Cívic la Salut Alta i va veure les dependències del Casal on treballen diferents grups. També va passar pel  Punt Òmnia que en aquesta hora dels dilluns treballem a un taller de  “lectoescriptura” amb les dones del grup Conex. L’alcaldessa es va interessar per les activitats que feiem, i com que prové del món educatiu vam comentar la importancia de incorporar-se a les noves tecnologies malgrat que sigui a la vellesa. Aquí us deixem dues fotos del moment.

IMG_20170123_185417
La Marta Mancheño del Punt Òmnia. Ricardo Dominguez conserge CC Cívic. Dolors Sabaté Alcaldessa de Badalona. Susana Carmona Responsable de CC la Salut Alta

IMG_20170123_185456
Dones del grup CONEX amb l’alcaldessa de Badalona, Marta Mancheño Dinamitzadora Punt Òmnia Badalona Salut Alta. Susana Carmona Responsable CC Badalona Salut Alta