Valoració de la Xerrada de les Xarxes Socials

Aquest escrit esta extret de la notícia que va sortir a RadioSEu. Gràcies a tots per la vostra participació i gràcies al compnays amb els que he organitzat aquesta xerrada.

“Unes 50 persones de totes les edats han participat a la xerrada informativa sobre l’ús de les xarxes socials, organitzada pel Punt Òmnia de la Seu d’Urgell i els Mossos d’Esquadra. Aquest èxit de participació ha estat valorat de “manera molt positiva” per part dels organitzadors, sobretot “per les ganes d’aprendre que hi ha mostrat tothom”.

El públic asssitent va descobrir a través d’un treball en grups el significat de paraules tècniques com ara el sexting, el groming o el ciberbaiting, com també què són els informers o el gossip i les eines pràctiques sobre privacitat, identitat digital, protocols de seguretat https i les cookies.

Des del Punt Òmnia i els Mossos es van remarcar dues idees importants respecte l’ús de les xarxes socials: “fer anar el sentit comú” i “educar envers les TIC”. Així, es va donar consells per evitar la intromissió d’altres en el perfil digital propi, amb el consegüent risc per a la reputació personal o professional.

La xerrada va ser una idea conjunta entre les entitats organitzadores per les demandes que els hi arriben, sobretot de pares i mares preocupats per el tema de la seguretat en menors.”És important donar resposta a aquestes demandes”, han afirmat els organitzadors.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.