#JoITuElsMateixosDrets

Ahir diumenge 3 de desembre era el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
Fa un temps, no gaire, us vaig explicar el projecte que fem amb el Taller Claror, el projecte Veus.
Un projecte amb objectius com treballar la part tècnica audiovisual i comunicativa, a més de recursos i d’autonomia personal.
Ara fa més d’un any que vam engegar aquest súper projecte i aquest dimarts van poder realitzar la nostra primera entrevista.
Aquest passat dimarts dia 28, tots estàvem una mica neguitosos, era la nostra primera entrevista, tothom estava preparat, càmeres, attrezzo i grup d’entrevistadors, tothom ajudava i tothom feia.
Va ser genial, una hora i mitja que es va “esfumar” sense adornar-nos.

Amb persones que treballen amb aquest nivell on és la discapacitat?

I perquè en aquest post parlo de dos temes “diferents”? Doncs justament per això, pels drets i deures de tots, del treball i l’esforç de les persones sense haver de parlar de discapacitat.
Si en el 2017 seguim parlant i reivindicant drets de les persones amb discapacitat, de les dones, dels infants…, hauríem de fer-nos la pregunta del que s’està fent oi?

Doncs si, senyors/es, s’està treballant i molt des de les entitats, els professionals, les persones que tenen aquestes “discapacitats” i gent que creu i continua lluitant i ajudant als altres, seguirem treballant i fort.
Donar les gràcies al departament cultura de l’ajuntament per cedir-nos la sala La Cuina i la seva ajuda i també donar les GRÀCIES majúscules el Joel Pla, persona entrevistada.

Però sobretot donar les gràcies a totes les persones del Taller Claror, pel que feu, per tot el que em doneu i per tot el que aprenc amb vosaltres, GRÀCIES!!

#JoITuElsMateixosDrets
#claroralturgell
#drets

20171128_111749

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.