Estimula la teva ment!!

Durant aquest any 2018, estem fent diferents tallers sobre l’estimulació cognitiva.

Hi treballem a través d’unes “fitxes” que munto, on treballen el càlcul, el llenguatge, la memòria recent, la fotogràfica, la històrica, coneixement de l’entorn...etc.

Són tallers que tenen moltíssima demanda, i cada dia en tinc més participants i per cert, no tenen per què ser persones d’una edat concreta.

En aquest trimestre he afegit una activitat amb la qual hi han de treballar o bé per parelles o un màxim de tres participants.

L’activitat és un Trivial.

Es troben un trivial fet amb un full de càlcul, amb preguntes com les del trivial, geografia, història, art, ciències…, etc. La dinàmica és que han de respondre les preguntes, les respostes que ja sàpiguen i que estiguin consensuades les afegeixen i les que no hi hauran de fer recerca pel buscador, per tant una activitat super TIC!!. L’activitat d’ahir, era un trivial especial 2017, amb preguntes sobre esdeveniments del 2017. Una vegada acabada la feina, cada resposta té un valor que després veuran reflectit al quadre de Total Punts.

Ahir va ser un dia trivial i em va sorprendre del que va agradar l’activitat. Tenia dubtes perquè no tothom té el mateix nivell però em va sorprendre de la manera d’organitzar-se per arribar a completar el seu trivial.

Bona feina grup!!
20180323_130043-COLLAGE
#tic #estimulaciocognitiva #soumoltgrans #laSeu #puntomniaseu  #xarxaomnia

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.