Temps de jugar

El 28 de desembre l’Oficina Jove va programar una jornada lúdica anomenada ‘Temps de jugar”, i  el Punt Òmnia per primera vegada, ha col·laborat en aquesta jornada oferint material informatiu, per poder alertar dels perills que tenen les xarxes socials, facilitar adreces de webs per jugar i aprendre, i sobre Internet segura o ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres. Tant als joves com als infants, com també pels pares i mares que assisteixin a la jornada
L’activitat es va dur a terme d’11 del matí a 19 de la tarde, en la jornada es van poder jugar descobrint els diferents tipus de jocs que hi ha més enllà de les pantalles. Hi va haver jocs de taula tradicionals a més dels jocs digitals  que tots els joves i nens coneixen.
Durant la jornada també hi va haver d’altres propostes, tallers i dinàmiques dirigides al públic familiar sota el títol ‘Sabem jugar?’, a càrrec d’un professional en psicologia, amb l’objectiu de conscienciar el jovent sobre un bon ús dels videojocs.
BeFunky-collage

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.