Programació Hivern 2023

Ja tenim la nova programació d’hivern per aquest nou trimestre.
Les inscripcions són en línia a través de la web https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions a partir de les 9 del matí
Per totes les persones que no puguin realitzar la inscripció amb línia, poden trucar divendres 13 de gener per demanar cita al 973 3500010 (extensió 8017) i poder tramitar la gestió.
Com a nou requisit, no es pot repetir la formació durant el “curs escolar”, és a dir, una persona inscrita al setembre a la formació de mòbil, no podrà tornar a fer i al gener ni a l’abril.
Els tallers programats són:
• NAVEGA SEGUR PER LA XARXA – Aprèn a navegar per la xarxa de
forma segura. Iniciació a Internet. Els dilluns de 15:30 a 17 h. (Comença dilluns 30 de gener)

• ESTIMULACIÓ COGNITIVA- Estimula i treballa la ment. Els dilluns de 17 a 18 h (Comença dilluns 30 de gener)

• MOU-TE PEL MÒBIL – Porta el teu telèfon intel·ligent (smartphone) i aprèn a fer-lo anar. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent. Els dimarts de 15:30 a 17 h. (Comença dimarts 31 de gener)

• INSTAGRAM – Instagramejar? Vols aprendre a fer un ús correcte de l’App Instagram?. Els dimecres de 16 a 17 h. (Comença dimecres 1 de febrer)

• MOU-TE PEL MÒBIL – Porta el teu telèfon intel·ligent (smartphone) i aprèn a fer-lo anar. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent. Els divendres De 10 a 11:30 h. (Comença divendres 3 de febrer)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.