Sant Jordi 2021


Un any més arriba la nostra diada. Aquest any sense confinament, hem pogut, encara amb algunes restriccions, celebrar aquesta festa com marca la tradició amb roses i llibres de tots colors. Al Punt Òmnia hem organitzat diverses activitats.

Activitat comunitària Sant Jordi 2021.

En aquesta activitat les persones han aportat el seu gra de sorra a un mural comunitari i col·laboratiu. La metodologia va consistir a enviar la fotografia d’una rosa, o punt de llibre fet a mà o digitalment, un àudio llegint algun paràgraf del teu llibre preferit o bé qualsevol treball relacionat amb aquesta campanya. Es va fer un sorteig d’un reproductor DVD amb dues pantalles entre tots el treballs que van arribar que en total van ser 50, tots molt macos, fins i tot un vídeo «Stop Motiu» preciós!!

Pots veure com va quedar en aquest enllaç: https://padlet.com/yolandaomnia/SantJordi2021 o fer clic a la imatge.

Especial Sant Jordi «la teva veu amb Som Ràdio Badia»

En aquest programa, les persones que formen aquesta gran família van col·laborar amb àudios molts d’ells explicant la història i llegenda.

Fes clic aquí per a escoltar el programa o clic a la imatge.

Escrivim sobre Sant Jordi.

Al taller «Els meus records» aquest mes, a les entrades que s’han publicat al bloc, expliquen el perquè del 23A i més reflexions sobre aquest dia.

Pots veure com va quedar en aquest enllaç: http://raconsdelament.blogspot.com/2021/04/  o fer clic a la imatge.

Lectures en veu alta en directe i en línia.

Divendres dia 23, des de la Blogosfera vam celebrar aquest Sant Jordi 2021 amb una trobada ben especial compartint lectures en veu alta en directe i en línia. Les veïnes vinculades als Punts dels diferents barris de l’Hospitalet ens vam trobar per segona vegada des que va començar la pandèmia.

Tertúlies en català

Per finalitzar el dijous 29 al taller «tertúlies en català» també farem lectures en el marc d’aquesta celebració.