Commemorem el #25N


El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, i com cada any, aportem el nostre gra de sorra per commemorar aquesta data amb dinàmiques i activitats específiques per a la sensibilització i prevenció, encara que això ho treballem durant tot l’any, donat que la violència es veu que no té data de caducitat.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo.

Grup de dones del taller “Ens movem!”

II Xerrada en col·laboració amb «Mujeres Pa’lante»

Per segona vegada ens coordinem amb «Mujeres Pa’lante» per organitzar aquesta xerrada sobre violència masclista on vam escoltar, el testimoni molt emotiu i en primera persona, d’una de les dones participants, tot el que ha patit i com poc a poc està superant aquesta situació. A més, vam parlar d’altres tipus de #ÉsViolènciaOnline, de les que són víctimes moltes joves, que poden ser filles o netes de les participants.

A la tarda ens vam sumar a la manifestació nocturna per reivindicar entre altres coses, el fet de poder passejar a la nit lliurement sense por.

Taller “Tertúlies en català”

Activitat que es realitza en col·laboració amb el centre de Normalització Lingüística. A la imatge es pot veure com donem a conèixer un recurs, la línia d’atenció contra la violència masclista.

V Masterclass de defensa personal femenina.

Un any més col·laborem amb el Gimnàs The Warriors Martial Arts Club, que organitza aquesta activitat. Aquest any s’ha pogut fer presencial i s’ha sumat el Grup de Dones de Collblanc-La Torrassa. Unim iniciatives contra la #violènciamasclista.

 

 

L’any passat, van realitzar aquest vídeo amb tècniques que podem fer servir davant d’un possible assetjament físic.