Festa d’hivern 2021


Acomiadant l’any amb vosaltres, quina millor manera!, en format híbrid com no! Ja és més que l’any passat. 25 persones hem gaudit d’aquesta trobada que sempre fem a l’estiu i a l’hivern. En aquesta ocasió en format híbrid. Vam projectar el vídeo “recorregut pel 2021” on hem intentat fer una recopilació de tot el que hem viscut i treballat durant aquest 2021, que no ha sigut poc! Va agradar molt. Vam parlar sobre com va anar aquest any i com volem que sigui el proper. La María Sebastián, la més veterana, ens va recitar una de les seves poesies per a l’ocasió i ens van portar uns regalets. Sou molt grans!

Aquesta trobada afavoreix que persones de diferents tallers es coneguin i comparteixin experiències i al mateix temps vegin que més tallers i activitats s’han realitzat durant l’any, la sortida cultural amb les companyes del Punt Òmnia JIS-Arrels , treballs realitzats d’edició de vídeo al taller d’estiu, la sortida al Parc de Cervantes, la passejada fotogràfica amb els Punts Òmnia Casal Cívic Sant Roc i JIS-Arrels. A més vam estar recordant, el vídeo col·laboratiu que vam fer #JoEmQuedoaCasa  ara fa vint-i-un mesos, i ens va impressionar el rostre de totes nosaltres, mostra de pel que s’estava passant en aquell moment.
Esperem que la d’estiu es pugui fer presencialment, per poder degustar també, els plats que solen portar a la Festa participants de diverses cultures.
Aquestes imatges són de las persones del Grup Cooperatiu TEB que han sigut les que han decorat l’arbre i l’aula amb les Postals de Nadal que han fet.  Felicitats per la feina a tothom i Bones Festes!