Els Punts Òmnia de Manresa creen cultura per Sant Jordi


El Punt Òmnia Escodines, el Punt Òmnia La Font,el Punt Òmnia La Balconada i el Punt Òmnia el Xup (Manresa) estan planificant una activitat conjunta per a la celebració de la Diada de Sant Jordi.

Aquesta activitat consta de dues parts. En la primera, els/les usuaris/es de cada Punt elaboraran contes, relats, reflexions, poesia, prosa,… Aquests materials es redactaran durant els cursos o tallers i durant l’espai d’accés lliure al Punt.

La segona part de l’activitat consisteix en posar en comú els continguts elaborats pels quatre Punts Òmnia. Les eines que utilitzarem són un bloc comunitari on es penjaran tots els textos i s’editarà un tríptic/cartell amb els treballs finals. Aquest cartell té un format en el que, doblegat, es pot llegir com si fos un tríptic.

La difusió d’aquest tríptic es farà a través de les parades de roses que l’Associació de Veïns de les Escodines posarà el 23 d’abril al barri i a través de les activitats de Sant Jordi que organitza, el 15 d’abril, el PDC La Font i l’AV Font dels Capellans. Paral·lelament, el Punt Òmnia La Balconada i el Punt Òmnia el Xup faran la difusió a través de les seves activitats per la Diada.