Olorem a Sant Jordi…


Els/les usuaris/es del Punt Òmnia fa dies que oloren a Sant Jordi. La setmana passada, els tallers “L’ordinador al teu abast 1 i 2” van elaborar els materials per l’activitat conjunta amb els Punts Òmnia de Manresa. En total s’han fet 9 documents on podrem trobar poesies, reflexions, escrits creatius,… Tots aquests treballs, es podran veure al bloc conjunt que s’està realitzant per la Diada.

Al taller “Connecta’t a la xarxa” han realitzat un muntatge amb poesies i fotografies cercades a la xarxa. Aquests treballs estan penjats al Punt.

Al taller “Els records en moviment” han editat un vídeo amb el programa Movie Maker. Aquest vídeo conté fotografies relacionades amb la Diada i escrits o frases pròpies. Properament el podrem veure al bloc del Punt.

I qualsevol persona usuària o no del Punt, pot participar a l’activitat “Compartim cultura: Quin llibre regalaràs?/Quin llibre et regalaran?”. Aquesta activitat és molt senzilla, només cal escriure, al mural que hi ha penjat a l’entrada del Punt, el títol i l’autor del llibre que regalaràs o que et regalaran. El que es pretén, es tenir un recull de títols de llibres i possibles idees per regalar o per demanar que ens regalin.

Aquí podeu veure un tastet de les activitats a través de les fotos.