Una finestra oberta al món

Des de l’ODC i el seu bloc Una finestra oberta al món han publicat el recull de les accions dutes a terme per l’Oficina de Dinamització Comunitària per a la Xarxa Òmnia amb la intenció de difondre el missatge de la seguretat a la a Xarxa.

Han treballat diferents canals:

  • S’ha publicat un Tasta’m específic per a treballar per a una internet segura, dotant de recursos i enllaços molt interessants per poder treballar aquest tema als Punts Òmnia.
  • S’ha creat una presentació amb un bon recull de consells a tenir en compte per poder treballar per fer Internet cada vegada més segura i incidir així en les persones usuàries per a la seva conscienciació i coneixement.

Si voleu veure aquests recursos i materials podeu visitar el seu bloc.

Una finestra oberta al món