IV Trobada de Robòtica creativa!

La Fundació Ciutat de Viladecans va organitzar la IV Trobada de Robòtica Creativa #CodiRob. En aquesta ocasió el Punt Òmnia de Torrelles va tenir l’oportunitat d’assistir a un espai basat en l’autoaprenentatge i la autoorganització, on compartir recursos, experiències i bones pràctiques.En aquesta ocasió, l’entitat amfitriona ha volgut mostrar un recull de les tecnologies amb les que estan treballant. El projecte de la Xarxa Pública Local d’Accés a Internet va nèixer al 2002 i durant els últims mesos ha incorporat tecnologies innovadores, com impressió 3D, realitat virtual o robòtica. En l’actualitat, gairebé la meitat de les escoles de Viladecans realitzen activitats extraescolars relacionades amb la programació i la robòtica. Al mes de setembre, a més, inauguraran un fab lab, que incorporarà maquinari divers; com ara, talladores làser o escàners 3D.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *