Canvi d’ubicació del Punt Òmnia

PANO_20190313_125420La nova ubicació és al carrer Sant Pau nº 2, un local a peu de carrer que dona molta més visibilitat a la feina i tallers realitzats al Punt Òmnia.

La nova ubicació millora el servei d’alfabetització digital i de foment de les noves tecnologies

El nou emplaçament ha estat habilitat i remodelat prèviament per tal d’acollir el servei municipal que treballa per apropar les noves tecnologies, la programació i la robòtica als veïns i les veïnes, especialment als infants i al jovent.

En el nou espai, el servei disposa d’eines més modernes i d’una millor il·luminació de les sales. A més, la nova ubicació està situada a peu de carrer i en una zona de pas freqüent, fet que dona més accessibilitat i visibilitat al servei d’alfabetització digital. El canvi vol millorar el futur del servei municipal, que podrà desenvolupar els seus tallers trimestrals i les seves jornades en unes instal·lacions més adaptades per a la dinamització d’activitats tecnològiques.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *