Enquesta activitats d’estiu.

CASAL D'ESTIU TECNOLÒGIC

Hem dissenyat una enquesta per saber si la ciutadania estaria interessada en la realització d’activitats d’estiu vinculades a les noves tecnologies

Després de rebre diferents sol·licituds preguntant per la realització d’un casal d’estiu tecnològic, hem dissenyat una enquesta en línia per sondejar l’interès real dels torrellencs i les torrellenques. L’objectiu és veure l’acceptació de la proposta i el nombre d’infants i joves interessats en el projecte.

Inicialment, el Punt Òmnia planteja que el TECNOESTIU comenci el pròxim dilluns 1 de juliol i s’allargui fins al divendres 12 de juliol. En total serien dues setmanes d’activitats relacionades amb la robòtica, el disseny 3D, la programació o la realitat virtual. En principi, s’impartiria de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30 hores, i els tallers estarien pensats per a nois i noies a partir dels 10 anys i fins als 14 anys.

Podeu donar resposta a l’enquesta al següent enllaç

En el cas d’organitzar el TECNOESTIU, informarem amb temps del període d’inscripcions, ja que les places seran limitades. Per a més informació, cal escriure un correu electrònic a torrelles@xarxaomnia.gencat.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *