Tallers de NadalTech al Òmnia

Durant la setmana del 16 al 20 de desembre al Punt Òmnia de Torrelles es va realitzar el NadalTech, durant aquests cinc dies es van dur a terme tallers de tecnologia 3D per fer decoracions nadalenques.  Més d’una vintena participants dels tallers del Punt durant el trimestre van realitzar la personalització de les seves garnaldes per l’arbre de Nadal, que posteriorment van poder pintar i personalitzar al seu gust.

Per a la realització d’aquesta activitat vam fer una petita explicació del que suposen les maquinàries de fabricació digital i de l’eina de disseny 3D tinkercad, posteriorment gràcies a la maquinària cedida al Punt es van poder imprimir les boles de Nadal.

Aquest mateix projecte va servir per a la realització de la Postal de Nadal del Punt d’aquest any.

nadaltechcollage

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *