AL CONFINAMENT FORMA’T: PÍNDOLES FORMATIVES

 

APROPAT

Dimarts i dijous a les 17 h al canal Apropa’t a les persones en línia.

El canal, organitzat per les biblioteques de St.Boi i l’ajuntament de la ciutat pretén ajudar a les persones amb eines específicament dissenyades per mitigar els efectes del confinament.

Entreu al seu canal i subscriviu-vos. Trobareu eines de comunicació, de salut, de entreteniment…

COL·LABOREM AMB EL BANC D’INICIATIVES #JOEMQUEDOACASA DE STA.COLOMA

joem

Formacions i consultes a disposició de la ciutadania.

Des de l’ajuntament s’ha posat en marxa aquesta iniciativa que permet aglutinar tota l’oferta d’entitats i serveis especialment dissenyades per aquests dies de confinament. Si voleu veure-la tota feu clic aquí.

En el cas del Punt Òmnia, estem fent emissions en directe amb youtube live sobre diverses eines de comunicació i salut. Els pròxims dies us anunciarem més possibilitats.

També podeu fer consultes o suggeriments  al correu colomac@xarxaomnia.gencat i us atendrem.

JA TENIU DISPONIBLE EL RESUM DE LAMEVASALUT I STOP COVID 19

WhatsApp Image 2020-03-30 at 13.11.33

Si us vau perdre la retransmissió en directe, ara podeu veure una versió resumida.

Si entreu en aquest enllaç podreu veure les explicacions sobre aquestes dues eines especialment interessants en temps de confinament.

Aquest videotutorial forma part de la bateria d’accions pensades específicament per aquestes dates. Ens centrarem als pròxims dies en eines de comunicació i salut.

Estigueu atents.

AL CONFINAMENT FORMA’T ON LINE: VIDEO-REUNIONS DE MÉS DE 4 PERSONES AMB JITSI

jitsi

Jitsi, una eina contra el confinament

Jitsi és una eina de videoconferències que va més enllà de les 4 persones que permet Whatsapp. A més no cal registre ni del creador, ni de les persones que accedeixen. Ideal per tant per grups grans, com ara associacions, entitats o empreses que volen seguir comunicats durant el confinament.

Aquest divendres 3 d’abril estarem fent videorreunions amb els grups de mòbil a la sala https://meet.jit.si/omniacoloma  ( 11h grup de matí / 17h grup de tarda / 18h grup de St.Roc).

Si accediu, encara no pertanyeu a cap dels grups, sereu benvinguts.

 

AL CONFINAMENT FORMA’T ON LINE: JOCS ON LINE DE REPÀS.

kah

Els usuaris juguen amb Kahoots per seguir aprenent.

Les persones usuàries dels diferents grups de mòbil del trimestre, segueixen aprenent amb eines on line. Apart de les videoconferències en directe que s’estan portant a terme (la pròxima el dimecres 1 a les 11.30 a https://youtu.be/JhRK876hMAA), repassen amb jocs de preguntes i respostes puntuables. Kahoot és una eina molt poderosa, lúdica i educativa, que es fa servir a instituts.

Malauradament en format de preguntes remotes, no deixa compartir amb més de 10 persones, per tal motiu no us posem l’enllaç dels diferents jocs creats per aquí. Però si en voleu crear de vosaltres…https://kahoot.com/

AL CONFINAMENT FORMA’T ON LINE: STOP COVID CAT I LAMEVASALUT

WhatsApp Image 2020-03-30 at 13.11.33

Dimecres 1 d’abril a les 12h emissió en directe per youtube (feu clic en aquest enllaç)

En línia amb les propostes de formació on line especialment dissenyades per fer front al confinament, el pròxim DIMECRES dia 1 d’abril a les 11.30, estarem emetent una sobre aquestes dues eines.

STOP COVID CAT és una aplicació pensada per monitoritzar els símptomes del coronavirus. Després d’un registre, cal anar omplint una enquesta periòdicament i en acabar la pròpia app ens dirà què hem de fer.

LAMEVASALUT és una web on podem tenir accés a les nostres dades clíniques i, molt important ara més que mai, parlar per internet amb el nostre equip mèdic d’atenció primària.

Dues eines imprescindibles en aquests moments.

Estigueu atents a l’enllaç que us passem.

Aquesta formació es farà conjuntament entre els punts Òmnia de Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló.