e-REPTES DEL CONFINAMENT: 1ª GIMCANA VIRTUAL DEL BAIX LLOBREGAT

Posa a prova els teus coneixements de la comarca i de competències digitals.

Fins al dia 20 podeu participar en la 1ª Gimcana del Baix LLobregat on podreu fer un recorregut per indrets i tradicions dels diferents pobles Baixllobregatins. Contesteu les preguntes amb un màxim de 38 punts i descarregueu-vos el diploma que us acredita com a persones expertes baixllobregatines. Haureu de fer servir buscadors, però també Youtube,  Google Maps, etc.  Feu clic a l’enllaç o a la imatge per començar la prova.

Aquest és un projecte cooperatiu entre els Punt Òmnia del CPS Francesc Palau de El Prat, el del centre cívic Riera Bonet de Molins de Rei, el de Torrelles de Llobregat i el de Sta.Coloma de Cervelló.

Amb aquest tanquem la programació d’e-Reptes pel Confinament que vam iniciar al març i que ha volgut fer-vos aquest temps més agradable.

Gràcies a tothom per participar.

TORNEN LES ACTIVITATS PRESENCIALS AL PUNT

Exàmens ACTIC i assessoraments individualitzats al Juliol

Tot i que amb moltes prevencions, el Punt torna a obrir aquest mes. De moment només dues activitats:

  • Exàmens ACTIC els dimecres de 9 a 11.30 i divendres de 15 a 17.30h. Si esteu interessats/des heu de fer la inscripció a la web de l’ACTIC.
  • Consultes TIC (especialment les relacionades amb tramitacions on line d’ajudes COVID 19), els dimecres de 11.30 a 13h i els divendres de 13.30 a 15h.  Si esteu interessats/des heu de demanar cita prèvia en aquest enllaç.

S’han pres totes les mesures recomanades de protecció, seguretat i higiene davant la pandèmia.

Més informació a colomac@xarxaomnia.gencat.cat o al telèfon 644187304

NOU TELÈFON D’ATENCIÓ

S’habilita un mòbil per facilitar contacte en temps de confinament.

El mòbil estarà operatiu per trucades de dilluns a divendres de 12 a 13h i en format whatsapp la resta del temps (temps de resposta fins a 24h) durant el mes de juliol.

 

REOBRIM PRESENCIALMENT AMB CITA PRÈVIA AL JULIOL

Dimecres de 11.30 a 13h i Divendres de 1.30 a 15h (amb cita prèvia en aquest enllaç).

A partir del dia 8 de juliol i fins a final de mes, comencem progressivament el desconfinament.  Els Dimecres de 11.30 a 13h i Divendres de 13.30 a 15h teniu a la vostra disposició la possibilitat de venir al centre a fer consultes tecnològiques o relacionades amb tramitacions on line amb totes les garanties de seguretat i higiene.

Aquest servei estarà disponible només per a les persones que no són grups de risc, es a dir, tothom que no tingui diabetis, malalties cardiovasculars, inclosa la hipertensió, malalties hepàtiques cròniques , malalties pulmonars cròniques, malalties renals cròniques, immunodeficiència, càncer en fase de tractament actiu, embaràs i majors de 60 anys.

Per poder donar-vos servei amb totes les garanties, haureu de fer sol·licitud prèvia en aquest enllaç.  Si no us ensortiu amb la cita prèvia podeu posar-vos en contacte via mail a colomac@xarxaomnia.gencat.cat o al telèfon/whatsapp 644187304.

També teniu a la vostra disposició un servei de consultes on line tots els dies (excepte dimecres) de 12 a 13h

  • via correu a colomac@xarxaomnia.gencat.cat
  • via videorreunió a https://meet.jit.si/colomac
  • via trucada o whatsapp al 644187304

TECNOESTIU ON LINE I GRATUÏT PER A INFANTS (A PARTIR DE 10 ANYS)

Electrònica creativa, APP Inventor I Videojocs Arcade

Organitzat pel punt Òmnia de Torrelles però oberta a tothom, us presentem aquesta proposta per a infants a partir de 10 anys a desenvolupar al Juliol en format on line.

La Lídia, dinamitzadora del Punt Òmnia de Torrelles fa anys que realitza aquests tallers. Ara i degut al confinament es fa en format on line però amb total seguiment per la seva part.

Animeu-vos. Aquí teniu l’enllaç a les inscripcions.

TORNEN ELS EXÀMENS ACTIC AL PUNT ÒMNIA

Als divendres habituals sumem els dimecres al matí

Si voleu acreditar els vostres coneixements informàtics res millor que l’ACTIC. Aquesta prova us permet obtenir una certificació avalada per la Generalitat.

Ara, els exàmens que havien quedat suspesos durant la pandèmia, tornen al Juliol. I a l’habitual franja dels divendres de 15 a 17.30h se suma la dels dimecres de 9 a 11.30h per tal de facilitar que el màxim nombre de persones pugui fer-la.

A la prova només podran accedir persones que no siguin grup de risc, i comptarà amb totes les mesures higièniques i de distanciament previstes pel govern.

Recordeu que la inscripció i informació es troba tota a la web oficial. En cas de dubte poseu-vos en contacte a colomac@xarxaomnia.gencat.cat

e-REPTES DEL CONFINAMENT: COM ESTEU DE MEMÒRIA?

Poseu a prova la vostra memòria amb aquests concursos.

Per cortesia dels nostres companys de l’Òmnia de Figueres, us deixem uns concursos. Quan entreu, haureu de posar el vostre nom de pila.

Aquí teniu els enllaços

 

 

 

 

e-REPTES DEL CONFINAMENT: L’AFOSAC ENS CEDEIX UNA FOTO PEL PUZZLE D’AQUEST DILLUNS

Us atreviu amb el de 40 peces? I amb el de 80? I amb el de 300?

Es tracta d’un conegut indret de la comarca fotografiat pel Francisco Palomares de l’AFOSAC (Aficionats a la fotografia de Sta.Coloma de Cervelló) per tant, a poc de començar ja sabreu quina imatge esteu completant.

Aquí teniu el petit.

Aquí el mitjà

Aquí el gran.

(Preferentment per jugar des de una pantalla gran)