EXÀMENS DE FI DE TRIMESTRE

Gamificació per acabar les classes.

Al Punt fem servir eines de gamificació per fer repassos. Com ara els kahoots (molt coneguts a instituts i escoles): concursos de preguntes i respostes amb puntuacions. La gamificació és aprendre jugant. I nosaltres al Punt ens agrada el bon ambient.

LA UOC ENS VISITA

La UOC sufre un ciberataque que bloquea su campus virtual | Cataluña | EL  PAÍS

Futurs dinamitzadors digitals s’interessen.

En el marc del Grau d’Educació Social, avui hem rebut la visita d’uns alumnes que volen saber què és un dinamitzador digital. Han assisit a una de les sessions amb gent gran i amb gent en situació de recerca de feina.

El Punt és un espai obert a la col·laboració amb d’altres entitats, com per exemple la UOC.

 

5 CIBERCLUBS +55 EN MARXA

Les persones de +55 no volen quedar excloses digitalment.

Amb els nous dos ciberclubs oberts al Casal de la Gent Gran de Sta.Coloma ja són 5 els grups que estan funcionant alhora. El format ciberclub permet aprendre de manera amigable, en funció de les necessitats de les persones assistents i en un entorn col·laboratiu. Hi ha diferents nivells.

Si esteu interessats/ades poseu-vos en contacte.

DIA MUNDIAL DE LA INTERNET SEGURA A STA.COLOMA

La ciberseguretat al centre de totes les nostres activitats.

Durant aquesta setmana es celebra el Dia Mundial de la Internet Segura i al Punt estarem parlant d’aquest tema específicament a totes les nostres activitats. En concret a les xerrades a l’escola de la Colònia Güell, als ciberclubs +55, al ciberclub de feina… Posant èmfasi a cada col·lectiu al problema que tinguin com més freqüent.

Recordeu que al Punt us fem un cop de ma amb qualsevol problema de ciberseguretat que hàgiu patit.

XERRADES SOBRE INTERNET SEGURA A LES ESCOLES

En col·laboració amb Mossos i Policia Local.

En aquest cas amb alumnes de 5è de  l’escola Pla de les Vinyes on han pogut preguntar dubtes i comentar experiències al voltant de les TIC i tenir informació d’on han d’anar en cas de problemes. (família-mestres-Punt Òmnia-Forces de Seguretat).