L’ÒMNIA AMB LES PERSONES EMPRENEDORES SOCIALS

Eines de gestió,? eines de difusió?…veniu a l’Òmnia.

La Marylin te un projecte molt maco de millora de salut mitjançant el cant. Però troba que li falten competències digitals per posar-lo en marxa. Ofimàtica, ús de xarxes, eines de gestió on line… A l’Òmnia l’estem ajudant amb assessoraments individualitzats en funció del que necessita.

Una de les potes principals del projecte Òmnia és la millora comunitària i el suport a gent que fa coses pels altres. Si esteu en aquest cas, apropeu-vos a Can Baruta i veiem com us podem ajudar.

 

 

 

 

 

 

AJUDEM A LA BIBLIOTECA AMB ELS VIDEOTUTORIALS

OBS, Youtube live, Openshot…per fer videotutorials.

En el marc de les col·laboracions amb serveis i entitats del poble, avui ens ha visitat l’Antonio Ferre, nou auxiliar bibliotecari. Ens ha demanat ajut per un projecte que estan portant a terme a diferents biblioteques per fer un repositori de videotutorials sobre gestions.

Des de l’Òmnia els hem assessorat de les millors opcions gratuïtes i ens hem posat a disposició per ensenyar aquestes eines.

Us fem extensió aquests aprenentatge: si pertanyeu a una entitat i necessiteu saber com fer servir aquests programes poseu-vos en contacte i us fem un cop de ma.

ACTIVITATS AL JULIOL

Tornem a la presencialitat a poc a poc.

Aquí us deixem algunes de les activitats que tenim previstes. Poseu-vos en contacte si us interessen.
 
  • Punt examinador ACTIC. Dilluns tarda i dijous matí.
  • Suport en recerca de feina. Dimarts i dijous matí.
  • Assessorament a entitats. AMPAS, Associacions, etc. Si necessiteu qualsevol suport en temes TIC poseu-vos en contacte.
  • Assessoraments individualitzats. Dimarts 11 a 14h i dimecres de 17 a 19h. Amb cita previa posant-vos en contacte a

AL JULIOL…TORNA EL PUNT EXAMINADOR ACTIC

Dilluns tarda i dijous matí en format presencial.

Si necessiteu acreditar els vostres coneixements, res millor que l’ACTIC, aquell carnet que us permet demostrar que sabeu d’informàtica.

Ara, un cop restablert el servei presencial, us oferim dos dies en dues franges diferents al mes de juliol perquè vingueu al Punt Examinador.

  • Dilluns a les 16h
  • Dijous a les 11h

Recordeu que la prova us pot sortir de franc si esteu a l’atur.

ÚLTIMA CIBERTERTÚLIA DE LA TEMPORADA

Divendres 11 de juny a les 15.30 a https://meet.jit.si/cibergran

Les cibertertúlies finalitzen, pràcticament coincidint amb el (esperem) final de la pandèmia i la tornada a la presencialitat. Farem resum de la feina feta, de les vostres valoracions i us avançarem els projectes que tenim entre mans.

Quedarà pendent el lliurament de diplomes que farem divendres que vé.

Us hi esperem un últim cop on line.

PRESENCIALITAT AMB TOTES LES MESURES DE SEGURETAT

El Punt torna a la presencialitat.

Amb distància de seguretat, mascareta, hidrogel, control de temperatura… Els grups de formació i els d’ocupacional ja són pel centre. A més de les persones que demanen cita prèvia per assessoraments individualitzats.

Recordeu que podeu demanar a:

LA CIBERTERTÚLIA DELS DIVENDRES: LES FOTOS DE LA NOSTRA VIDA

Divendres dia 4 de juny a les 15.30 a https://meet.jit.si/cibergran

Com ha canviat la manera de fer-se fotos? I la forma d’emmagatzemar-les? Us en recordeu de la vostra primera càmera? Com les feu ara? Tots aquests temes i més a la nostra cibertertúlia habitual dels divendres.

I per il·lustrar-ho, ens podeu enviar la foto més antiga que tingueu a colomac@xarxaomnia.gencat.cat o al whatsapp 644187304

AMPLIEM PRESENCIALITAT

Dilluns i dimecres tarda, i dimarts i dijous matí.

Fins Sant Joan i a partir de les noves mesures dictades pel PROCICAT, el Punt tindrà activitat presencial aquells dies, sempre amb les mesures de prevenció habituals i aforament limitat.

En tot cas recordeu que per venir per lliure heu de sol·licitar cita prèvia amb un d’aquests mitjans:

En breu informarem de les activitats al juliol

SETMANA DE LA FOTO

FOTÓGRAFO ANTIGUO.jpg :: La nueva era periodística

Diverses activitats relacionades durant la setmana.

Els dilluns i dimecres d’aquesta primera setmana de juny els dedicarem a formacions en fotografia digital. Dilluns a nivell bàsic i dimecres a nivell més d’usuari. Sempre amb eines gratuïtes i senzilles que ens permetin enmagatzemar, editar i compartir les fotos.

I com sempre durant aquest període, on line a les 9.30h i a les 15.30h a https://meet.jit.si/colomac

A més, divendres a la nostra cibertertúlia habitual farem un recorregut per la història de la fotografia i xerrarem sobre anècdotes fotogràfiques. En aquest cas a les 15.30h a https://meet.jit.si/cibergran