FORMACIONS ON LINE AL TEMPS DEL COV-19: VOCACIÓ DE SERVEI PÚBLIC

formacio1

Estigueu atents als diferents canals.

En aquest moments tan durs, és més que mai imprescindible saber fer servir el mòbil adequadament. Especialment interessant per a les persones grans i/o que viuen soles ja que saber-ne pot mitigar els efectes de la soledat i els pot solucionar algun problema.

Per aquest motiu, i en línia amb la vocació de servei de l’Òmnia, comencem una tanda de sessions de formació on line pensades per a treballar aquests temes.  Comunicacions, APP de Salut, etc… Orientades a persones amb pocs coneixement però que al menys saben bellugar-se amb el whatsapp. Si coneixeu persones amb aquest perfil, encoratgeu-les a fer aquestes píndoles de formació.

Les sessions tindran lloc inicialment amb retransmissions en directe via youtube i permetran certa activitat amb xat a la mateixa pantalla per dubtes. Es podran fer a través de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.

L’hora exacta i l’enllaç serà publicat amb temps.

Entre tots/tes vencerem al virus!!!