US AJUDEM AMB ELS TRÀMITS ON LINE PER DEMANAR AJUTS

Ens teniu al vostre costat si no us en-sortiu amb les webs oficials.

Amb la crisi del coronavirus totes les administracions estan oferint ajuts a la ciutadania, entitats i empreses. El llistat és molt llarg i les formes de tramitar, diverses, però totes amb preferència per fer-ho per internet.

A partir del dia 8 de juliol i fins a final de mes, comencem progressivament el desconfinament.  Els Dimecres de 11.30 a 13h i Divendres de 13.30 a 15h teniu a la vostra disposició la possibilitat de venir al centre a fer consultes tecnològiques o relacionades amb tramitacions on line amb totes les garanties de seguretat i higiene.

Aquest servei estarà disponible només per a les persones que no són grups de risc, es a dir, tothom que no tingui diabetis, malalties cardiovasculars, inclosa la hipertensió, malalties hepàtiques cròniques , malalties pulmonars cròniques, malalties renals cròniques, immunodeficiència, càncer en fase de tractament actiu, embaràs i majors de 60 anys.

Per poder donar-vos servei amb totes les garanties, haureu de fer sol·licitud prèvia en aquest enllaç.  Si no us ensortiu amb la cita prèvia podeu posar-vos en contacte via mail a colomac@xarxaomnia.gencat.cat o al telèfon/whatsapp 644187304.

També teniu a la vostra disposició un servei de consultes on line tots els dies (excepte dimecres) de 12 a 13h

  • via correu a colomac@xarxaomnia.gencat.cat
  • via videorreunió a https://meet.jit.si/colomac
  • via trucada o whatsapp al 644187304