Gimcana virtual de Sant Joan (2004)

santjoan2004

La gimcana es va fer el 22 de juny de 2004 a les 18:30 hores de la tarda. Va ser una gimcana on podien participar tots els punts amb prèvia inscripció per tal de poder organitzar les proves. La gimcana estava estructurada en diverses proves que feien referència a la revetlla de Sant Joan i a l’arribada de l’estiu. Eren proves d’entreteniment, però a la vegada d’aprenentatge.

Podeu fer us d’aquesta activitat com a font d’inspiració per a les vostres activitats i gimcanes.  I podeu realitzar algunes de les proves.

Es pot trobar a: http://www.xarxa-omnia.org/activitat/santjoan04

Per realitzar la gimcana calia estar registrat, d’altra banda us incloem aquí els enllaços directes a algunes de les probes que podeu realitzar sempre que vulgueu:

El joc de la coca

Cerca el Koally (amb imatges dels Punts Òmnia)

Esbrina les imatges amagades

 

Aquesta entrada fou publicada el Dimecres, 23/06/2004 (12:49) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, gent gran, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.