Dia Universal de l’Infant 2004

Activitat dissenyada  com un homenatge al infants,

Aquí podeu penjar algun text que faci referència al món idíl·lic on els Infants viurien en millors condicions. També podeu penjar texts parlant d’algun dels drets, les vostres opinions, entre d’altres. Tot allò que considerem que hem d’aconseguir per als infants i encara no ha estat així.

Adreça de l’activitat: http://xarxa-omnia.org/activitats/diainfant04/

El format per enviar son fitxers “.doc”. També podeu pujar imatges (gif o jpeg) sobre Infants, dibuixos, entre d’altres.

Important: Recordeu que a l’hora de desar els arxius, aquests no es poden desar amb “ñ”, accents, ni espais, ja que a l’hora de pujar-los a la web no es fan visibles.

Aquesta entrada fou publicada el Dissabte, 27/11/2004 (10:02) i està arxivada dins Adults, gent gran, infància, joventud, risc d'exclusió social, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.