Castanyada 2006 Òmnia

Quan és temps de castanyes i moniatos, de fulles i tardor… A la Xarxa Òmnia proposem, com cada any, una activitat per fer en Xarxa: un webquest sobre la castanyada, sobre els seus origens i els diferents llocs on es celebra, tant a Catalunya com a la resta del món.

Webquest de la Castanyada: http://www.xarxa-omnia.org/activitats/castanyada06/index.html

Activitat amb premi. Al finalitzar el webqüest l’oficina tècnica proporciona una clau per accedir al premi per haver realitzat tot el recorregut per les webs i haver aprés els detalls i les tradicions d’aquí i d’altres països al voltat de Tots Sants.

Aquesta entrada fou publicada el Divendres, 24/11/2006 (18:41) i està arxivada dins Adults, discapacitat, gent gran, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.