Activitat Òmnia per Nadal

Un any més, la Xarxa Òmnia proposa una activitat per celebrar el Nadal i compartir-la a la xarxa. Aquest cop el protagonista és el Tió, que ja veuràs com t’obsequiarà amb uns regals molt especials… També podràs enviar les teves creacions artístiques per a fer Postals Nadalenques i utilitzar-les per felicitar aquestes festes.

Web de Nadal: http://www.Xarxa-Òmnia.org/activitats/nadal06/

Pots navegar per diferents pàgines web que recullen diferents  explicacions que et descriuen l’origen d’aquest entranyable tronc. També hi trobareu diferents maneres de regalar i ser regalats.

Aquesta entrada fou publicada el Diumenge, 24/12/2006 (19:14) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, discapacitat, gent gran, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.