8 de març. Dia Internacional de la Dona Treballadora

8 de març. Dia Internacional de la Dona Treballadora. Webquest a la Xarxa Òmnia.

En aquesta activitat les tasques consistien en descobrir i informar-se sobre l’orígen del dia de la Dona Treballadora, incloure actes a l’Agenda i recomanar literatura de dones.

http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/dia_dona_treballadora_07/

A través de la realització de les diferents tasques que us proposem, us podreu apropar a aquesta celebració, als seus origens, a la figura de grans dones treballadores, a grans obres literàries… us ve de gust? Sou totes i tots molt benvingudes i benvinguts al Webquest de la Xarxa-Òmnia: Dia Internacional de la Dona treballadora, 8 de març.

En aquesta activitat per realitzar les tasques necessitareu contactar amb l’oficina tècnica que us proporcionarà usuari i contrasenya per a realitzar les tasques.

Aquesta entrada fou publicada el Divendres, 02/03/2007 (12:19) i està arxivada dins Adults, formació, génere, gent gran, joventud, risc d'exclusió social, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.