Dia internacional de la Dona treballadora 2008

dona

Com cada any s’intenta commemorar el dia de la Dona treballadora. Aquest cop amb una proposta d’activitats destinada a tots i totes els participants de la xarxa i a tots i totes els que es vulguin apropar al nostre espai virtual. More...

Es proposen tres activitats diferents dins de la mateixa activitat:

  • Catalunya lloc de dones

Demanem que es situï en un mapa tots aquells recursos destinats a dones i a difondre la cultura de la dona que coneguin els/les participants: entitats social, centres de salut, biblioteques, etc.

  • Dones de foto

La nostra memòria esta plena de dones conegudes i no tant conegudes. Persones que han estat i són un exemple per la seva lluita, creativitat o pensament. Es proposa una activitat que permeti fer-les visibles . Aconsegueix una foto i fes-nos cinc cèntims de la seva història!!

  • Agenda de la dona 2008

Per a aquells/es que coneguin quins actes es fan per celebrar el dia de la Dona, demanem col·laboració en la creació de l’Agenda de la Dona 2008, una guia per a conèixer com es viu aquesta diada arreu de Catalunya.

Es reprèn també el webquest 2007 del Dia de la Dona. Per a donar lloc a una continuïtat a l’activitat de l’any anterior ja que aquesta encara està activa i relacionada amb la d’enguany.

http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/dia_dona_treballadora

Aquesta entrada fou publicada el Dijous, 13/03/2008 (11:40) i està arxivada dins Adults, génere, gent gran, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.