Tira’t al còmic

comic

El Webquest a la Xarxa Òmnia sobre el món del còmic proposa fer una descoberta sobre l’univers de les historietes, conegut també com a novè art: quin és el seu origen, quins recursos et poden servir per crear-ne, com penjar-ne a la xarxa, etc.

Un webquest és com en un joc de pistes en el que s’han d’anar resolent preguntes i incògnites.

La tasca d’aquest Webquest és resoldre un qüestionari que dóna una clau d’accés per a utilitzar en un recurs en línia per a crear tires còmiques. A més s’habilita un espai per a que aquells que realitzin els seus còmics els puguin compartir amb la resta de la xarxa.

http://xarxa-omnia.org/coordinacio/activitats/abril2008/

 

 

Aquesta entrada fou publicada el Diumenge, 13/04/2008 (12:27) i està arxivada dins animació i temps lliure, formació, infància, joventud, programari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.