Realitat Augmentada

Captura del vídeo del monstre verd

Coneixeu la realitat augmentada? Es tracta de la superposició d’elements virtuals a la visió de la realitat.

Per conèixer millor aquesta tecnologia, us proposem que veieu alguns exemples i que practiqueu amb elements de realitat augmentada ja creats. I si us hi atreviu, podreu crear i enviar les vostres pròpies plantilles!

En aquesta activitat, trobareu:

Atreviu-vos-hi i compartiu amb tota la Xarxa Òmnia els vostres experiments amb la realitat augmentada!

http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/realitataugmentada
Aquesta entrada fou publicada el Dilluns, 12/07/2010 (13:18) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Els comentaris estan tencats, però pots fer un retroenllaç des del teu web.