Anima’t

http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/animat/

Als punts TIC – Òmnia fa temps que es treballen propostes al voltant del món del cinema (CIJ Mogwli, Santa Eulàlia de Berga, Punt Òmnia de la Fundació Adsis, entre moltes altres) basant-se en diferents aspectes d’aquest art. La Xarxa Òmnia us proposa una nova manera d’enfocar la feina amb el cinema: crear una pel·lícula vosaltres mateixos amb Stop Motion.

Al bloc de l’activitat Anima’t!, trobareu:

Utilitzant les TIC i la tecnologia disponible als punts Òmnia podràs crear animacions molt divertides, treballant en equip i descobrint des d’una altra perspectiva el món del cinema.

T’agrada el cinema? Vinga, anima’t!

Aquesta entrada fou publicada el Dijous, 10/06/2010 (13:37) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, infància, joventud. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.