Taller robòtica

Els joves ens hem iniciat en el món de la robòtica, tot començant per conèixer com funcionen els circuits elèctrics. Gràcies al material cedit pel TEB, els joves hem pogut experimentar, descobrir i aprendre amb els Little Bits; hem creat circuits i hem pogut fabricar la nostra pròpia llanterna, una capsa de música i llum, alarmes…

Per acabar d’entendre la importància de l’electrònica en la nostra vida quotidiana, hem desmuntat una joguina que reprodueix música, sons, llums i altres efectes, i hem vist per dins tot el mecanisme necessari per a poder portar a terme totes aquestes funcions, comparant-ho amb els Little Bits que ja havíem treballat i experimentat amb anterioritat.

Ens ha agradat molt aquest taller i volem continuar aprenent més sobre robòtica, així que ja us informarem de com van els nostres progressos.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *