Projecte Postals de Barri

Actualment en el Punt Òmnia de l’Esplai Pubilla Cases Can Vidalet estem de ple treballant en la 2a edició del Projecte Postals de Barri: Abans i Ara. Per aquest motiu, després d’haver estat els darrers mesos a la cerca d’imatges antigues de L’Hospitalet, ha arribat el moment de fer les fotos actuals, per a editar-les i, juntament amb les fotos antigues, realitzar les postals.

Una de les nostres principals fonts, d’on hem extret la majoria de fotos antigues, ha estat el Portal d’imatges de l’Ajuntament, gestionat per l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet. Valorant molt positivament la tasca realitzada per aquest recurs, vam veure molt interessant coneixer-ho per dins i saber com organitzen tal quantitat d’imatges i documents. Així doncs, el passat dijous va resultar molt profitós, realitzant la sortida fotogràfica pel barri de L’Hospitalet centre i acabant la jornada amb la visita guiada a l’Arxiu. En aquesta darrera, ens va acompanyar la Maria de Comunicació de la Xarxa Òmnia, la qual es va encarregar de documentar la visita i de fer un reportatge fotogràfic, en el qual es defineix molt bé tot allò que vam veure i aprendre.

Us deixem amb algunes de les fotografies i amb la notícia publicada a la Xarxa:

http://xarxaomnia.gencat.cat/noticies/el-punt-mnia-club-esplai-pubilla-cases-visita-larxiu-municipal-de-lhospitalet-de-llobregat

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Forma part de: