Nadal a l’Òmnia

Aquest any a l’Òmnia ens hem preparat bé pel Nadal, realitzant activitats de tot tipus, dins i fora del Punt.

Hem realitzat manualment uns ninots de neu per guarnir la casa, una activitat dinamitzada per una de les alumnes, la qual és una artista de les manualitats i molt creativa. Va ser una activitat molt maca gràcies a l’aportació de quantitat de materials per part de les persones participants, creant un ambient de companyerisme i col·laboració molt nadalenc. Els ingredients bàsics per a fer aquests ninots son mitjons de diferents colors, arròs i cordill, per a fer-li el cos, bufanda i barret; després se li pot afegir agulles de cap a falta d’ulls autoadhesius i uns botons per a guarnir la vestimenta.

Com l’activitat dels Ninots de Neu va tenir tant d’èxit, la vam voler compartir amb un altre grup, fent així un APS intergeneracional amb infants del Punt Òmnia Mowgli de Cornellà. Els infants del Mowgli van venir un dia a Pubilla on els vam ensenyar i ajudar a fer uns ninots també per a ells i elles, i a la setmana següent el grup d’adults del Pubilla vam desplaçar-nos al seu espai on ens van ensenyar a crear sopes de lletres amb el programa online https://buscapalabras.com.ar/crear-sopa-de-letras.php. Aprofitant la temàtica nadalenca vam estar jugant a sopes de lletres amb paraules sobre el Nadal. Va ser molt divertit entre tots i totes intentant trobar les paraules amagades. Però encara vam tenir una sorpresa més, doncs ens van ensenyar a fer postals de Nadal amb imatges buscades a Internet, les quals vam decorar, imprimir i després les vam intercanviar, emportant-nos així un record més.

Per últim, hem fet la darrera sortida del trimestre, visitant l’exposició temporal d’Enigmes del Origens al Museu d’Història de L’Hospitalet i acomiadant-nos amb el típic dinar de Nadal, reunint-nos una vintena de persones dels diferents tallers del Punt.

Ens acomiadem amb aquest recull de fotografies i desitjant-vos BONES FESTES!

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *