Programació i Inscripcions 3r trimestre

Avui acomiadem el trimestre i marxem de vacances per tal de carregar energies. Tornem el 6 de maig per a encarar el darrer trimestre i la recta final de curs, amb tallers, activitats, accessos lliures… Una de les novetats que ha començat al llarg d’aquest 2n trimestre i volem donar-li continuïtat, ha estat el taller de Connecta Jove, una activitat intergeneracional on joves voluntàries ensenyen a les persones adultes a fer ús del mòbil i altres dispositius.

Si encara no participes de l’Òmnia i vols aprendre o practicar noves tecnologies has de reservar una plaça en el taller que més t’interessi. Per a més informació o formalitzar la inscripció ens trobaràs del 24 al 26 d’abril al Punt, els dies 24 i 25 de 10 a 13h i de 16 a 18h, divendres 26 de 10 a 13h.

Aquí podràs consultar totes les Activitats i horaris

Tallers i inscripcions

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *