Sant Jordi 2019

Aquest any el Sant Jordi de l’Òmnia ha estat ben original. Al llarg del mes d’Abril hem anat guardant la pell de taronja, tallada en espiral i deixant-la assecar amb la forma de flor. Per altre banda també hem reciclat les oueres de cartró que ens anirien bé per a fer la base de les nostres roses. El dia de Sant Jordi vam reunir tot aquest material aportat per les mateixes persones participants i vam fer roses de taronja!

Vam folrar pals de pinxo amb paper crespó verd, els vam punxar a les bases de les oueres pintades també de verd i vam enganxar les roses de taronja amb cola calenta. Per últim vam guarnir les roses amb una mica de purpurina, creant un ram molt natural i colorit.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “Sant Jordi 2019”