Foro Madrid Fundación Esplai

Aquest cap de setmana passat, les noies del Projecte Red Connecta Jove de l’Esplai Pubilla Cases Can Vidalet van poder viure una gran experiència junt amb altres joves de tot el territori espanyol, en el Foro de Fundación Esplai realitzat a Madrid, sota el lema “Violència Zero”.

La trobada va reunir unes 150 persones, la majoria joves d’entre 16 i 20 anys, amb l’objectiu de compartir experiències, projectes, coneixements, i sobretot, fer xarxa. Tant joves com dinamitzadores vam poder adquirir nous coneixements amb la varietat d’activitats ofertades, des de formacions en TIC, tallers de sensibilització de gènere, fins a la vivència d’una obra de teatre social amb la companyia “3 social”, per a treballar la violència i adquirir recursos per a lluitar contra aquesta, tot gestionant les emocions.

Van ser 3 dies intensos però van valdre molt la pena!

Aquí us deixem el Resumen del Foro19 de Fundación Esplai. “Juventud comprometida con la violencia cero”

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *