Cinefòrum “Estima’t”

Al Punt Òmnia parlem sobre la diversitat afectiva-sexual a partir del curtmetratge Estima’t, creat, interpretat i produït pel grup de joves de l’Esplai. Un curt de tant sols 9 minuts de durada, però suficient per transmetre la idea, remoure emocions i fer una crítica social. Després del passi es va crear una mica de debat, on cadascú va poder aportar la seva visió sobre l’evolució respecte a la diversitat i reflexionar de la feina que queda per fer.

Per acabar, encara va donar temps de jugar una estona al Joc de Som diversitat, una eina educativa i divertida que a partir de les seves preguntes et fa pensar i descobrir una mica d’història envers la diversitat sexual i recordar personatges importants.

Aquí deixem els enllaços dels diferents recursos que vam utilitzar per realitzar l’activitat:

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *