Esplugues City

En el taller d’Internet hem estat investigant sobre la Ciutat d’Esplugues i descobrint el nostre entorn, a partir de la qual va sorgir una notícia sobre “Esplugas City”, uns platós de rodatge de pel·lícules Western que van existir durant els anys 60 gràcies a la família Balcázar i que sobtadament un dia van desaparèixer.

Ens va semblar interessant poder compartir aquesta troballa amb la resta de participants del Punt i vam dedicar una sessió a fer el passi de “Goodbye Ringo”, un documental que es pot trobar a TV3 a la Carta, el qual és un viatge extraordinari que rescata una història oblidada, que ens arriba a través de fragments de pel·lícules, noticiaris de l’època i fotografies inèdites dels cinc protagonistes, que van treballar en el poblat d’Esplugas City i van viure en primera persona l’època daurada d’un dels últims grans estudis de la península ibèrica.

Aquí us deixem l’enllaç del documental, tot i que hi ha molts altres materials sobre aquest tema: Goodbye Ringo

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *