Collage fotos

En aquest confinament hem fet el nostre diari amb fotos de tot tipus, no calia que la fotografia tingués cap temàtica concreta, només que fossin elements que ens han acompanyat en el nostre dia a dia. Segurament serien coses que sempre han estat allà, però mai havíem tingut tant de temps per dedicar-lis la nostra atenció. Un bon exercici per posar consciència de tot el que tenim o ens rodeja i, potser, donar-li un significat.

Per a fer un recull de totes aquestes fotos, vam decidir ajuntar-les fent collages i compartir els nostres moments.

Però fer collages va agradar tant, i estàvem tan contentes de poder començar a sortir que aquests es van convertir en un entreteniment. Així, que aquí tenim un repertori de collages ben macus, tan del confinament com de la desescalada i la tornada a la nova normalitat.

 

 

Parc de la Rosaleda

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *