Visita al Palau de la Música

Després de molt de temps volent fer aquesta sortida, finalment aquest passat dilluns vam anar de visita al Palau de Música. Gràcies al taller de Conèixer l’entorn i a la feina dels i les alumnes el cost ens ha sortit una mica més econòmic, doncs a base d’investigar vam descobrir que per ser residents a Catalunya el preu és de 10€ per persona i, a més a més, aquesta entrada ens donava dret a assistir a l’espectacle d’aquella nit amb descompte.

Tot i el dia plujós i de fred que feia, el qual no acompanyava a sortir de casa, la visita va ser tot un èxit! Al llarg de 50 minuts, acompanyades d’un guia, vam conèixer la història del Palau, la feina dels seus creadors, l’esforç de tota la gent que va fer allò possible i l’obra d’art en que s’ha convertit. Ja fa més d’un segle que es va aixecar el Palau i continua captant el mateix encant que des del primer dia, barrejant cultures, ètnies, artistes i art; emprant materials econòmics i creant noves tècniques van aconseguir que tant la distribució dels espais com la sonorització fos espectacular, no només pel públic sinó també per aquelles persones que haguessin de pujar a l’escenari.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *